Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas » Parmesankiks


Print opskriften på Parmesankiks Print opskrift

Del på Facebook

Parmesankiks opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave parmesankiks:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Parmesankiks:

Bland de tørre ingredienser godt sammen, og kør det hele sammen på en røremaskine, eller ælt det sammen i hånden.

Rul dejen til en lang pølse og kom den i køleskabet natten over (eller fryseren et par timer).

Skær skiver af ca. ½ cm tykkelse, og bag dem ved 180°C i 5-7 minutter.

Spis dem som de er eller sammen med pesto, hummus, en god ost eller pikantost.

Parmesankiks opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Parmesankiks Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tapas kategorien

Minitoasts med Pesto Asparges med Bacon Tapas med Rösti & Røget Laks Dadler i Bacon Nicolines Ejnar Grove Kiks med Ørredsalat