Opskrifter » Alt Det Andet » Udendørsmad » Brændenældesuppe
Brændenældesuppe opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Brændenældesuppe:
Skyl brændenælderne i flere hold vand. Giv dem et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra og hak dem på et bræt med en kniv.
Gør gulerod, løg og kartofler i stand og skær dem i tern.
Svits grøntsagsternene i olie i en gryde på bålet. Tilsæt bouillon og bring det hele i kog.
Kog i ca. 15 minutter til grøntsagerne er møre.
Tilsæt de hakkede brændenældeblade og lad dem koge nogle minutter.
Rør smør og mel sammen til en smørbolle og pisk den ud i den kogende suppe. lad suppen koge et par minutter og smag til med salt og peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.