Opskrifter » Bagværk » Kager » Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade


Print opskriften på Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade Print opskrift

Del på Facebook

Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave butterdejsruller med marcipan & chokolade:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade:

Tænd ovnen på 170°C varmluft (eller 190°C almindelig).

Drys lidt mel på bordet, og rul butterdejen mere flad og større. Del den op i 6 dele.

Bland marcipan med vanillesukker, flormelis og mælk. Fordel det på butterdejsstykkerne - smør det godt ud.

Drys chokoladespånerne ud over.

Rul stykkerne, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med et pisket æg og drys lidt sukker over.

Bag rullerne i ovnen i 12-14 minutter eller til de er gyldne. Lad dem køle lidt af og server.

Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Kakaosnitter P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Koldskål Cheesecake Mors Nemme Kærnemælkshorn Æbleskiver Havregrynskage med Nougat Overtræk