Opskrifter » Bagværk » Kager » Jordbærroulade


Print opskriften på Jordbærroulade Print opskrift

Del på Facebook

Jordbærroulade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordbærroulade:



Opskrift indsendt af


Jordbærroulade opskrift

Sådan laver du Jordbærroulade:

Til 6-8 personer.

Forvarm ovnen til 200°C.

Drys 1 spsk sukker over et stykke bagepapir på 30x35 cm, lagt på et viskestykke. Beklæd en bageplade med bagepapir.

Pisk æggehviderne til blødt skum. Tilsæt gradvist sukkeret og pisk, indtil det er opløst. Pisk æggeblommerne i, indtil blandingen er tyk. Vend melet og 2 spsk varmt vand i.

Spred dejen ud i formen, og bag den 8-10 minutter, indtil den er fast og gylden. Vend den ud på det sukkerstrøede papir, og tag papiret af bunden. Rul dejen løst sammen fra den korte ende ved hjælp af et viskestykke. Lad den hvile 20 minutter, indtil den er afkølet. Rul den ud igen (dette forhindrer dejen i at revne, når den rulles sammen om fyldet).

Pisk fløden til blødt skum med den ekstra spsk sukker. Spred syltetøjet ud over rouladen, og fordel flødeskum og jordbær over. Rul rouladen sammen, og afkøl den.

Print opskriften på Jordbærroulade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Kanelsnegle Nøddetrekanter Mandel-Marengs Roulade med Jordbær Grøn Giftkage med Squash Rabarberkage med Marengslåg Whoopie Pies med Banan & Nødder