Opskrifter » Bagværk » Kager » Mandelmazarin med Creme & Friske Bær


Print opskriften på Mandelmazarin med Creme & Friske Bær Print opskrift

Del på Facebook

Mandelmazarin med Creme & Friske Bær opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mandelmazarin med creme & friske bær:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mandelmazarin med Creme & Friske Bær:

Tænd ovnen på 175°C varmluft.

Smør en tærteform (28cm) med lidt smør og drys den med lidt mel.

Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål og pisk 3-4 minutter til blandingen er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk mindst 1 minut efter hvert æg.

Tilsæt mel, mandelmel, bagepulver og mandelaroma og rør dejen godt inden den fordeles i tærteformen.

Bag bunden 28-30 minutter.

Afkøl tærtebunden på en bagerist, inden den vendes ud på et fad.

Pisk creme fraiche, piskefløde og vanillesukker sammen i en skål til blandingen er cremen og danner bløde toppe.

Smør cremen på tærtebunden og fordel de friske bær ovenpå.

Mandelmazarin med Creme & Friske Bær opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mandelmazarin med Creme & Friske Bær Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Gammeldags Æblekage med Rasp Kakaosnitter Brownies P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Jordbærroulade Snaskede & Svampede Kanelsnegle