Opskrifter » Bagværk » Kager » Mandelmazarin med Creme & Friske Bær


Print opskriften p Mandelmazarin med Creme & Friske Bær Print opskrift

Del på Facebook

Mandelmazarin med Creme & Friske Bær opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mandelmazarin med creme & friske bær:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mandelmazarin med Creme & Friske Bær:

Tænd ovnen på 175°C varmluft.

Smør en tærteform (28cm) med lidt smør og drys den med lidt mel.

Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål og pisk 3-4 minutter til blandingen er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk mindst 1 minut efter hvert æg.

Tilsæt mel, mandelmel, bagepulver og mandelaroma og rør dejen godt inden den fordeles i tærteformen.

Bag bunden 28-30 minutter.

Afkøl tærtebunden på en bagerist, inden den vendes ud på et fad.

Pisk creme fraiche, piskefløde og vanillesukker sammen i en skål til blandingen er cremen og danner bløde toppe.

Smør cremen på tærtebunden og fordel de friske bær ovenpå.

Mandelmazarin med Creme & Friske Bær opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Mandelmazarin med Creme & Friske Bær Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Kakaosnitter Hindbærsnitter Bagt Æblekage med Mandler & Makroner Rabarber Crumble med Mandler Kagemand af Vandbakkelse