Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder


Print opskriften p Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder Print opskrift

Del på Facebook

Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave brød med kartofler, mozzarella & nødder:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder:

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i rigeligt vand (ingen salt).

Når kartoflerne er kogt, hældes 2 dl af kartoffelvandet fra og blandes med 1 dl koldt vand fra hanen.

Mens vandet køler af, moses kartoflerne groft med smørret.

Skær mozzarellaen i små stykker, og hak hasselnødderne.

Når vandet er fingervarmt, kommes gæren i og røres ud.

Bland salt, kartoffelmos, mozzarella og nødder i og bland det hele godt.

Rør først tipo 00 i og derefter almindelig hvedemel, lidt ad gangen. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt i ca. 5 minutter. Dejen klistrer en lille smule pga kartoflerne.

Tilsæt mel, til dejen er blød og let klistret. Lad den hæve på køkkenbordet i 30 minutter.

Tænd ovnen på 200°C varmluft eller 220°C almindelig ovn.

Ælt dejen kort, og form 8-12 flutes eller 2 store brød, som sættes til hævning i 20-30 minutter.

Pensl brødene med sammenpisket æg og drys evt. med lidt havsalt, oregano eller andre krydderurter og bag dem i 15-20 minutter.

Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Brød med Kartofler, Mozzarella & Nødder Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Dorthes Pitabrød Grønne Hvidløgsbaguettes Muffins med Skinke & Champignon Suppehorn Italiensk Foccacia Hjemmebagte Burgerboller