Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Madbrød
Madbrød opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Madbrød:
Tænd en varmluftsovn på 225°C.
Smelt margarine i en gryde, og tilsæt mælk.
Smuldr gær i en stor skål, tilsæt mælkeblandingen og rør gæren ud.
Rør sukker, salt og oregano i.
Rør først halvdelen af melet i og rør derefter lidt efter lidt resten i. Ælt dejen godt sammen. Det er ikke sikkert, at alt melet skal bruges.
Tag dejen ud på et rent meldrysset bord. Del den i 2 og form dem til kugler. De rulles ud med en kageulle til et rundt, fladt brød.
Læg brødene på en bageplade med bagepapir, og rids næsten igennem med en kniv, så der bliver ca. 8 stykker i hvert brød.
Brødene pensles med lidt mælk, drysses med oregano og bages ca. 20 minutter ved 225°C.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.