Opskrifter » Bagværk » Småkager & Cookies » Chokolademakroner


Print opskriften p Chokolademakroner Print opskrift

Del på Facebook

Chokolademakroner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolademakroner:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokolademakroner:

Tænd ovnen på 200°C og beklæd en bageplade med bagepapir.

Pisk æggehviderne med mandelmel, kakro og flormelis, til du har en tyk og klistret masse.

Fyld en skål med koldt vand og dyp hænderne i den, inden du former dejen til små kugler på størrelse med en valnød. Dyp hænderne i vandet efter behov.

Sæt makronerne på bagepladen med passende mellemrum og stil dem i ovnen i 11 minutter.

De er bløde, når de er færdige, men de bliver hårde udenpå, når de afkøler, og skal stadig være fugtige indeni. Der er derfor inden grund til panik, hvis makronerne stadige er fugtige i bunden, når du tager dem ud af ovnen.

Chokolademakroner opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Chokolademakroner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i småkager & cookies kategorien

Kyskager med Lakrids Fedtebrød Chokolade-Valnødde Cookies Finskbrød Svenske Chokoladebrød Havregrynskager