Opskrifter » Bagværk » Tærter » Jordbær-Rabarber Pie


Print opskriften p Jordbær-Rabarber Pie Print opskrift

Del på Facebook

Jordbær-Rabarber Pie opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordbær-rabarber pie:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Jordbær-Rabarber Pie:

Varm ovnen til 200°C. Læg 1/3 af dejen til side. Rul resten af dejen ud mellem 2 stykker plastfolie. Beklæd en tærteform (20 cm i diameter) med dejen. Lad dejen hænge lidt ned over kanten.

Rens rabarberne og skær dem i centimeter-store bidder. Optø jordbærrene. Bland rabarber og jordbær og læg dem i formen.

Bland sukker og kartoffelmel og drys blandingen over jordbær og rabarber.

Rul resten af dejen ud som et låg til pien. Skær et par cirkler ud som er 2½ cm store. Løft så forsigtigt låget op og læg det derpå over pien. Tryk kanterne til. Pensl låget med sammenpisket æg.

Bag midt i ovnen i 10 minutter. Skru derefter ovnvarmen lidt ned (190°C). bag derpå i yderligere 30 minutter eller til rabarberne er møre. Læg et stykke aluminimumsfolie over hvis den bliver for mørk. Lad pien stå og svale i ca. 5 minutter inden servering.

Jordbær-Rabarber Pie opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Jordbær-Rabarber Pie Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Mississippi Mud Pie Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is Jordbærtærte Æbletærte med Mandellåg Tærte med Chokolade & Makrontop Banoffee Pie med Valnøddebund