Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Kærnemælksfromage med Rabarber


Print opskriften på Kærnemælksfromage med Rabarber Print opskrift

Del på Facebook

Kærnemælksfromage med Rabarber opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kærnemælksfromage med rabarber:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kærnemælksfromage med Rabarber:

6 personer.

Bland rabarber med rørsukker i en gryde og varm det op under låg. Tag låget af og lad frugten simre akkurat mør (ca. 5 minutter).

Hæld det straks i en skål til afkøling.

Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og pisk dem sammen med sukker og æggeblommer. Udblød husblasen i koldt vand, knug vandet af den og smelt den i 1 dl kærnemælk med meget svag varme.

Tag gryden af varmen og tilsæt resten af kærnemælken lidt ad gangen. Rør kærnemælken i æggeblommemassen.

Pisk æggehviderne stive med sukkeret og pisk fløden til skum. Vend æggehvider og flødeskum i kærnemælksblandingen, når den begynder at stivne.

Fordel rabarber og fromage i dessertglas og stil dem koldt minimum 3 timer.

Knus evt. ingefærkager groft og drys dem over desserterne lige inden servering

Kærnemælksfromage med Rabarber opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kærnemælksfromage med Rabarber Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Ananasfromage Karolines Citronfromage Ymerfromage Lakrids Panna Cotta Chokolademousse a la After Eight Appelsinfromage