Opskrifter » Desserter » Pandekager & Vafler

Pandekager & Vafler

11 retter fundet i Pandekager & Vafler kategorien.



  1. Sprøde Vafler med Piskefløde

    Giver 12-14 stk. Rør mel, sukker, fløde og øl sammen til en tyk, jævn dej. Rør æggeblommerne i sammen med salt og kardemomme. Smelt smørret og rør det i dejen. Pisk hviderne sammen med 2 spsk sukker til du får en marengs. ...

  2. Sprødstegte Belgiske Flødevafler

    Giver 6-8 vafler. Æg, sukker og vanille røres sammen med mel og mælk. Smørret smeltes og tilsættes citronskallen. Rør det i dejen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i dejen. Stil det lidt til side, så er det klar ...

  3. Pandekager med Rørsukker

    Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk godt med en elpisker. Alt melet skal være opløst. Lad dejen hvilke 30 minutter i køleskabet, og giv den en tur med et piskeris. Smelt en smule smør på en pande. Når smørret er smelte...

  4. Sprøde Pandekager

    Til ca. 15 pandekager. Bland alle ingredienserne til en glat dej uden klumper. Lad den hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Opvarm en pande ved middel temperatur, smelt en klat smør derpå og hæld ½-1 dl dej på panden. Ven...

  5. Chokoladepandekager & Banan

    Bland ingredienserne til pandekagen: æg, mælk, olie, kakao og chokolade. Fyld hvedemel i, til det får den ønskede konsistens. Tilbered 3 pandekager af dejen på en pande i lidt smør eller margarine. Lad pandekagerne køle lidt a...

  6. Pandekagelagkage med Chokoladecreme & Bær

    Smelt chokoladen i en skål over vandbad ved svag varme. Rør i chokoladen, til den er tyktflydende. Pisk æggehvider med sukker til stift skum og vend forsigtigt æggehvideskummet i den smeltede chokolade. Læg en pandekage på et ka...

  7. Kokospandekager

    Giver ca. 10 stk. Pisk æggene sammen med mel, salt, citronskal, citronsaft og lidt kokosmælk, til dejen er uden klumper. Tilsæt resten af kokosmælken lidt ad gangen under piskning. Stil dejen i køleskabet mindst 30 minutter. T...

  8. Pandekager

    4 pers. Bland mel, sukker, salt og citronskal. Pisk mælken i lidt af gangen, til en klumpfri dej. Pisk æggene i. Smelt smørret i panden og hæld det i dejen. Bag pandekager ved jævn varme til de er lysebrune på begge sider....

  9. Bananbeignets med Karamelsauce

    4 personer. Til karamelsaucen blandes alle ingredienserne i en lille gryde og røres, indtil farinen er opløst og smørret smeltet. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 2 minutter. Sigt melet ned i en skål. Lav en fordybning...

  10. Chokoladepandekager

    Ca. 16 pandekager. Sigt mel, kakao, bagepulver og natron ned i en stor skål. Rør sukker og chokolade i og lav en fordybning. Rør mælk, fløde, æg og smeltet smør sammen og pisk det gradvis i melblandingen, indtil alt er godt blande...

  11. Sprøde Pandekager med Is

    Skil æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med vand, salt og mel. Pisk fløden og vend den i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem meget forsigtigt i. Smelt fedtstof i en lille pande og bag tynde pandekager heri. L...