Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskefilet i Fad med Vinsauce


Print opskriften p Fiskefilet i Fad med Vinsauce Print opskrift

Del på Facebook

Fiskefilet i Fad med Vinsauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskefilet i fad med vinsauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Fiskefilet i Fad med Vinsauce:

Sæt ovnen på 200°C. Rens porre og squash, skræl gulerødderne. Skær alt i fine strimler. Hak skalotteløgene fint.

Smelt det meste af smørret på en pande. Damp skalotteløgene i fedtstoffet et par minutter. Kom derefter de strimlede grøntsager på og lad dem stege med et par minutter.

Smør et ovnfast fad med resten af smørret. Læg grøntsager og ærter i bunden. Dup filetterne tørre, pres citronsaften over, drys med salt og peber og læg fisken på grøntsagerne. Tilbered under folie midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Bland vin, bouillon og 1 dl af fløden i en gryde og bring det i kog. Pisk resten af fløden luftig med æggeblommen. Pisk det i saucen. Lad saucen blive varm, men den må absolut ikke koge, for så skiller den og bliver grynet.

Tag fadet ud af ovnen og hæld saucen over. Garnér med kørvel.

Fiskefilet i Fad med Vinsauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Fiskefilet i Fad med Vinsauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Honningmarineret Laks Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Indbagt Laks med Spinat Stegt Ål Lakselasagne Tunfrikadeller med Kartoffelmos