Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkungryde med Mornaysauce


Print opskriften på Kalkungryde med Mornaysauce Print opskrift

Del på Facebook

Kalkungryde med Mornaysauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkungryde med mornaysauce:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kalkungryde med Mornaysauce:

4 personer.

Skær squashen i tern, broccolien i små buketter og forårsløgene i skiver.

Lad olien blive varm i en pande, og brun kødet (skåret i tern) i ca. 2 minutter.

Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grøntsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ minut.

Smag til og servér straks.

Kalkungryde med Mornaysauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kalkungryde med Mornaysauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kalkun kategorien

Fyldt Kalkunbryst