Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Indisk Tandoorikylling
Indisk Tandoorikylling opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave indisk tandoorikylling:
- 1 parteret (uden brystkødet) kylling
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 spsk paprika
- 1 tsk chilipulver
- ½ dl tandooriblanding
- 2 fed hvidløg
- 1 cm friskrevet ingefær
- 1 spsk citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Indisk Tandoorikylling:
Fjern skindet på alle kyllingestykkerne og fjern evt. benene i overlårsdelene.
Prik dem med en gaffel.
Rør resten af ingredienserne sammen og læg kyllingestykkerne i denne marinade i 12 timer eller i fryseren til næste gang.
Steges i en forvarmet ovn på 225°C over bradepande med så meget marinade ved som muligt i 25-30 minutter til gennemstegt.
Kan serveres med citronskiver og rå løg som forret eller snack i madpakken. Eller med pilau ris som en hovedret.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.