Opskrifter » Hovedretter » Lam

Lam

7 retter fundet i Lam kategorien.



  1. Bobotie (fra Sydafrika)

    Til 6 personer. Hak løgene og svits dem. Tilsæt æbler i tern og svits i kort tid. Tilsæt derefter rosiner (druer) og karry, og sluk efter 2 minutter. Brun lammekødet, tilsæt bouillon og kog i 10-15 minutter. Hak mandl...

  2. Vindaloo Karry med Lam

    Skær kødet i stykker og put det i en skål sammen med en blanding af rødvinseddike, salt og olie. Det skal trække i 2 timer. Forvarn ovnen til 180°C Skær det ene løg i tern og de 3 andre i skiver. Brun løgene på panden i ca. ...

  3. Seekh Kebab

    Læg 12 træspyd i koldt vand i 15 minutter. Så brænder de ikke, når de opvarmes. Kom farsen i en stor skål. Tilsæt ingefær, chili, garam masala, paprika og salt, og bland godt. Opvarm olien på en stor pande ved middel varme. T...

  4. Lammecurry

    Skær kødet i terninger, ca. 2 cm. Brun kødet i olie i en stegegryde eller sauterpande. Tilsæt hakket løg, hvidløg og evt. chilipeber og svits det sammen med karry. Tilsæt alle de andre krydderier. Tilsæt vand og yoghurt ...

  5. Marokkansk Tagine Med Lam

    Udblød kikærterne natten over – i køleskabet eller et køligt sted – i rigeligt koldt vand. Hæld vandet fra og kog de udblødte kikærter i rigeligt nyt vand i 30-50 minutter (kogetiden kan variere en del). Hæld kogevandet fra. ...

  6. Bombay Chubby Baby

    Lammekødet skæres i tern ca. 2,5 x 2,5 cm og overflødigt fedt skæres væk. Steg løgene gyldne i ca. 8 min og tilsæt hvidløg og de grønne chili og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt de stødte krydderier og lad det stege i...

  7. Lam i Karrysauce

    Afpuds kødet. Skyl det og tør det med køkkenrulle. Skær det i 3 cm store tern. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skær chilien igennem på langs og fjern kerner og stilk. Hak chilien fint. Skold, flå og udkern tomaterne. Skær f...