Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Kødtærte


Print opskriften på Kødtærte Print opskrift

Del på Facebook

Kødtærte opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kødtærte:



Opskrift indsendt af


Kødtærte opskrift

Sådan laver du Kødtærte:

Svits kød, hakket løg og hvidløg i olie i en bred gryde eller sauterpande, til kødet har delt sig og skiftet farve.

Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med krydderier og bouillon.

Kog fyldet ind, til væsken er fordampet.

Beklæd tærteformen med dejen. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225°C i 10 minutter på midterste ribbe i ovnen.

Pisk æg, fløde og majsstivelse sammen med en gaffel.

Tag tærtebunden ud af ovnen. Fordel kødfyldet på bunden. Hæld æggeblandingen over. Drys revet ost over.

Sæt tærten tilbage i ovnen og bag den ca. 35 minutter ved 200°.

Print opskriften på Kødtærte Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madtærter kategorien

Shepherds Pie I Spinattærte med Feta & Bacon Nem Porretærte med Skinke Laksetærte med Spinat Kyllingetærte med Porre & Bacon Porretærte