Opskrifter » Hovedretter » Pølser
Pølser
12 retter fundet i Pølser kategorien.
-
Pølse Risotto
Hak løg og bacon og svits det med karry i lidt fedtstof. Tilsæt tomatpuré og paprika. Kom risene i og svits dem med et øjeblik. Hæld bouillon ved samt salt og peber og lad risene koge ved svag varme under låg ca. 20 minutter. ...
-
Pølsegryde med Ris
Pil løget og riv det. Bland med tomater, tomatsaft og fløde i et ovnfast fad eller gryde (mos evt. tomaterne lidt ud med en gaffel). Krydr. Skær pølserne igennem på langs, og løg dem i "tomatsaucen". Lad retten syde i ovnen ca. ...
-
Pølsepakke
Sæt ovnen på 250°C. Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver. Spul dem med koldt vand og lad dem dryppe af. Snit porrerne op og skyl dem meget grundigt. Skær dem i ringe. Skær pølsen i skiver. Gør så 4 dobbelt ark med...
-
Corn Dogs
Del pølserne i 2, og tør dem godt. Stik et træspyd i hver pølse. Varm olien op i en gryde - det skal være 175-180°C. Pisk alle ingredienser til dejen godt sammen, og hæld noget af dejen i et højt, tyndt glas. Når olien ...
-
Spejdermad
Smelt lidt smør i en wok. Rist paprika, løg og pølser. Lad løgene blive gennemsigtige og pølserne få lidt stegeskorpe. Hæld ketchup i og rør det hele godt sammen. Vend til sidst pastaskruerne i, og lad det stege lidt. Se...
-
Svensk Pølseret med Pasta
Snit forårsløgene fint og hak løget. Skær pølserne i skiver på skrå. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. Opvarm olie og smør på en pande og kom pølsestykkerne på. Brun dem godt, og kom derefter forårsløg og rø...
-
Pølsesovs med Ris
Til 6-8 personer. Steg baconternene næsten sprøde, og tilsæt løg (skåret i tern) samt pølser skåret i mundrette stykker. Lad det simre i 5-6 minutter. Rør rundt ind imellem. Smag til med salt og peber. Tilsæt tomatpuré, m...
-
Indianer-Røv
Steg baconternene sprøde. Skær pølserne i mindre stykker og brun dem sammen med baconen. Hæld ketchuppen op i bacon-pølse blandingen og varm det godt op sammen. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og lad det dryppe af...
-
Pølser med Æble-Squash
4 personer. Skær squash og æbler i tern. Snit løgene groft. Skær peberfrugterne i strimler. Varm olien op i en stor pande. Svits løg, hvidløg og karry heri. Tilsæt squash, æbler og peberfrugter og lad det svitse i 2-3 minut...
-
Pølse Risotto
Hak løg og bacon og svits det med karry i lidt fedtstof. Tilsæt tomatpuré og paprika. Kom risene i og svits dem med et øjeblik. Hæld bouillon ved samt salt og peber og lad risene koge ved svag varme under låg ca. 20 minutter. ...
-
Pølsegryde med Ris
Pil løget og riv det. Bland med tomater, tomatsaft og fløde i et ovnfast fad eller gryde (mos evt. tomaterne lidt ud med en gaffel). Krydr. Skær pølserne igennem på langs, og løg dem i "tomatsaucen". Lad retten syde i ovnen ca. ...
-
Svensk Pølseret
Kog vand og 2 spsk margarine op i en gryde. Pil og snit løgene og kog dem møre i væsken. Tilsæt eddike, mælk og tomatpuré og smag til med salt, peber og sennep. Skær de pillede kartofler i tynde skiver og svits dem i 1 spsk mar...
-
Tortellini med Pølser
Kog tortellinierne efter anvisningen på pakken. Steg imens de små pølser i 1 spsk af fedtstoffet på en teflonpande. Skyl og udkern peberfrugten. Skær den i strimler. Pil og hak løget. Skyl, tør og hak basilikumen. Smelt resten ...
-
Pølsestang
Til fyldet: Pil løget og hak det fint. Skær baconskiverne i små tern. Tern abrikoser og pølse. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt løget og steg det mørt i 5 minutter. Tilsæt bacon og steg yderligere 5 minutter. Lad blandingen køle ...
-
Pølsepakke
Sæt ovnen på 250°C. Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver. Spul dem med koldt vand og lad dem dryppe af. Snit porrerne op og skyl dem meget grundigt. Skær dem i ringe. Skær pølsen i skiver. Gør så 4 dobbelt ark med...