Opskrifter » Madpakke » Diverse » Indiske Butterdejs Samosaer


Print opskriften på Indiske Butterdejs Samosaer Print opskrift

Del på Facebook

Indiske Butterdejs Samosaer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave indiske butterdejs samosaer:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Indiske Butterdejs Samosaer:

Optø butterdejspladerne. Varm ovnen til 200°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem møre i letsaltet vand.

Skyl zucchinien og skær den i tern. Skræl løg, hvidløg og ingefær og skær i tern. Smelt fedtstoffet og steg løg og hvidløg blanke et par minutter. Tilsæt ingefær og zucchini og drys karry over. Lad det hele stege yderligere 2 minutter.

Hæld vandet fra kartoflerne og bland dem med løg- og karryblandingen. Tilsæt citronskal, citronsaft og salt. Lad det stege til væsken er fordampet. Lad blandingen blive helt kold. Del butterdejspladerne i 2 dele. Rør ægget sammen med vandet og pensl pladernes kanter.

Hak myntebladene fint og bland dem i fyldet. Fordel fyldet midt på pladerne, fold dem sammen diagonalt og tryk kanterne til. Læg snitterne på en plade med bagepapir, pensl med resten af æggeblandingen og drys med sesamfrø. Bag i ca. 15 minutter.

Indiske Butterdejs Samosaer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Indiske Butterdejs Samosaer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse kategorien

Pølsehorn Frikadellesnegle Madpakkeboller med Cheddar Ost Pirogger med Oksekødsfyld Pizzasnegle Tunsalat med Æbler