Opskrifter » Madpakke » Diverse » Indiske Butterdejs Samosaer


Print opskriften p Indiske Butterdejs Samosaer Print opskrift

Del på Facebook

Indiske Butterdejs Samosaer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave indiske butterdejs samosaer:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Indiske Butterdejs Samosaer:

Optø butterdejspladerne. Varm ovnen til 200°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem møre i letsaltet vand.

Skyl zucchinien og skær den i tern. Skræl løg, hvidløg og ingefær og skær i tern. Smelt fedtstoffet og steg løg og hvidløg blanke et par minutter. Tilsæt ingefær og zucchini og drys karry over. Lad det hele stege yderligere 2 minutter.

Hæld vandet fra kartoflerne og bland dem med løg- og karryblandingen. Tilsæt citronskal, citronsaft og salt. Lad det stege til væsken er fordampet. Lad blandingen blive helt kold. Del butterdejspladerne i 2 dele. Rør ægget sammen med vandet og pensl pladernes kanter.

Hak myntebladene fint og bland dem i fyldet. Fordel fyldet midt på pladerne, fold dem sammen diagonalt og tryk kanterne til. Læg snitterne på en plade med bagepapir, pensl med resten af æggeblandingen og drys med sesamfrø. Bag i ca. 15 minutter.

Indiske Butterdejs Samosaer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Indiske Butterdejs Samosaer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse kategorien

Grove Pizzamuffins Tunsalat med Æbler Frikadellesnegle Pølsehorn Madpakkeboller med Cheddar Ost Superbløde Pølsehorn