Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Kødboller i Tomatsauce


Print opskriften på Kødboller i Tomatsauce Print opskrift

Del på Facebook

Kødboller i Tomatsauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kødboller i tomatsauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kødboller i Tomatsauce:

4 portioner.

Lav en fars af hakket svinekød, hvidløg, løg, paprika og olie. Til kødboller, som lægges i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen ved 175°C i ca. 10 minutter.

Hak løg, hvidløg og peberfrugt fint til saucen. Steg i olien i 2-3 minutter.

Kom hakkede tomater og laurbærblade ved, og lad småkoge i ca. 5 minutter.

Tag kødbollerne op, og hæld tomatsaucen over. Rør forsigtigt rundt. Kom fadet i ovnen, og steg færdig i ca. 15 minutter.

Tilbered couscous.

Servér kødbollerne med coucous og salat.

Pro-points i HELE portionen: 38
Pro-points i EN portion: 10

Kødboller i Tomatsauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kødboller i Tomatsauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i vægtvogterne kategorien

Pasta med Skinke Kyllingeburger med Guacamole (Vægtvogterne) Fedtfattig Hindbærmousse Pasta med Oste- & Grøntsagssauce (Vægtvogterne) Hvidkålsret med Svinefars