Opskrifter » Søde Sager

Søde Sager

Underkategorier:

103 retter fundet i Søde Sager kategorien.

Ugens Opskrifter:

Skumfiduser med Vanillesmag Dadel-Havregrynskugler Baileys Kugler


  1. Trøffelkugler

    Trøffelkugler

    Bland alle ingredienserne med hænderne eller brug en foodprocessor. Form massen til små kugler, og rul dem i krymmel. Stil dem et koldt sted et par timer inden servering. Der kan leges med smagen på kuglerne, tilsæt evt. mere kaka...

  2. Daim

    Daim

    Smelt siruppen ved svag varme i en 2 liters gryde. Tilsæt sukkeret og skru op til middelvarme. Rør indtil sukkeret er helt smeltet. Kog under omrøring til massen er 160°C. Flyt gryden og afkøl massen til 120°C. Tilsæt de hak...

  3. Snebolde

    Snebolde

    Skær marcipanrullen i skiver (ca. ½ cm tykkelse) og skær nougaten i små tern. Tag en skive marcipan, lægg et tern nougat på midten og rul marcipanen til en kugle med nougat i midten. Når al marcipanen er trillet til kugler, skal c...

  4. Dadelkugler

    Dadelkugler

    Blend dadler sammen med mandlerne, tilsæt lidt vand. Når det har en ensartet konsistens, tilsættes kokosmel, kakao og vanillesukker. Tril til små kugler, som trilles i kokosmel og kakao. Opbevares i en lufttæt beholder....

  5. Havregrynskugler

    Havregrynskugler

    Knus havregrynene med hænderne. Bland alle øvrige dele i. Ælt det hele sammen til en ensartet masse. Tril massen til små kugler. Vend kuglerne i kokosmel. Lad kuglerne tørre på bagepapir ved stuetemperatur og opbevar dem d...

  6. Chokoladeknas med Marcipan

    Chokoladeknas med Marcipan

    Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad eller i en chokoladesmelter. Tilsæt cornflakes og mandler og rør rundt. Riv marcipan i og vend rundt. Fyld massen i de små konfektforme og stil dem til afkøling i 30 minutter...

  7. Rice Crispies Kugler med Peanut Butter

    Rice Crispies Kugler med Peanut Butter

    Smelt smørret i en stor gryde. Hæld skumfiduserne i, og rør til de er smeltede. Tilsæt halvdelen af peanutbutteret, og rør til det en cremet konsistens. Sluk for varmen, og tilsæt nu rice crispies. Rør godt rundt, til de all...

  8. Cornflakestoppe med Mandler

    Cornflakestoppe med Mandler

    40-50 stk. Smelt palminen ved svag varme. Sigt flormelis og kakao heri, og rør godt rundt. Hak mandler og rosiner godt og rør det i sammen med lidt revet appelsinskal. Fyld cornflakes i, til massen ikke kan tage mere. Sæt ...

  9. Hjemmelavede Flødeboller

    Hjemmelavede Flødeboller

    Giver 30 stk. Marcipanen i 30 skiver, som lægges på bagepapir og bages ved 180 °C i 5–8 minutter. Sukker og vand koges op, og koger i 2 minutter. Pisk æggehviderne let og tilsæt sukkerlagen langsomt. Guffet piskes stift med...

  10. Kiks, Chokolade & Banan Kugler

    Knus kiksene til pulver. Mos bananerne. Bland kiks, banan og karamel godt sammen. Det skal have en konsistens, så det ikke hænger fast på hænderne, men det må heller ikke være tørt. Justér med mere/mindre kiks. Tril kugler...

  11. Hjemmelavede P-Tærter med Nougat

    Skær den franske nougat i skiver. Hvis du selv laver den, så undgå nødderne. Hæld peanuts på nougatskiverne, og tryk dem fast. Dyp tærtene i smeltet chokolade, og stil dem køligt, til chokoladen er stivnet....

  12. Oreo Trøffelkugler

    Knus kiksene rigtig godt og bland dem med smøreosten. Tril kugler, og vend dem i krymmel....

  13. Daddel-Peanut Kugler

    Blend alle ingredienserne i en foodprocessor til en sammenhængende klump. Sæt daddelmassen i køleskabet. Rør alle ingredienser til overtrækket sammen - hvis din kokosolie bliver opbevaret ved stuetemperatur, så giv den 10-15 sek...

  14. Snickers

    Smelt peanutbutteren med smørret og rør de hakkede peanuts i. Vær opmærksom, når det er i gryden for det brænder nemt på. Smag til med sukker og vanillesukker. For en form med Vitavrap, hæld massen i, og smid den i fryseren no...

  15. Flødekarameller a la Daim

    Hæld alle ingredienserne (undtagen chokoladen) i en gryde, og lad det koge 20-30 minutter ved svag varme og under konstant omrøring. Når boblerne begynder at blive sene, og massen karamelbrun, så prøv at hælde lidt karamel over i e...

  16. Supernemme Karameller i Mikroovn

    Bland alle ingredienserne i en skål, som kan tåle at komme i mikroovnen. Blandingen koger meget op, så skålen skal være stor. Sæt skålen i mikroovnen på fuld effekt (700w) i 5 minutter. Rør rundt i skålen og giv det yderl...

  17. Hjemmelavet Snickers-bar

    Klargør en lille bradepande med bagepapir. Smelt de 150 g chokolade over vandbad og hæld det i formen. Smør det ud, så det fylder det hele. Sæt det i køleskabet et par minutter. Smelt marshmellows over vandbad og tilsæt smørre...

  18. Pif Paf Puf Guf

    Bland chokolade, smør og sirup i en gryde, og varm det op til chokoladen er smeltet. Bland til sidst Rice Crispies i. Sæt små klatter på et stykke bagepapir eller brug små konfektforme. Lad dem køle helt af inden de spises....

  19. Nøddecrunch

    Varm fløde, sukker og sirup op i en gryde til 130°C. Tilsæt smør, nødder og salt og rør godt rundt. Hæld massen ud på et stykke bagepapir smurt med lidt olie, og lad det størkne helt inden det skæres i stykker med en skarp k...

  20. Karamelhapsere

    Smelt Mars, smør og sirup i en gryde. Vend Rice Crispies i. Hæld massen ud i en bradepande med bagepapir i et ca. 3 cm tykt lag, og stil det i køleskabet i en times tid. Tag det ud, vend det om og fjern bagepapiret. Smelt cho...

  21. Chokoladebar med Kammerjunkere

    Skær abrikoserne i små tern. Hak chokoladen fint, og smelt halvdelen over vandbad. Tag den smeltede chokolade af varmen, og rør resten af chokoladen i. Bland kammerjunkere, græskarkerner og abrikostern i chokoladen. Hæld masse...

  22. Hjemmelavede Marsbarer

    Temperer ca. 300 g chokolade (halvt af hver) over vandbad eller i mikroovn. Hæld chokoladen ud i et jævnt lag i en form (ca. 30x25) beklædt med bagepapir. Stil på køl, til chokoladen er størknet. Hæld vand, sukker og glukose i en ...

  23. Hjemmelavede Skumfiduser

    Kog vand, sukker og vanillekorn i ca. 20 minutter. Læg de 20 blade husblas i blød i koldt vand. Og smelt dem herefter i sukkersiruppen. Pisk siruppen godt i cirka 15 minutter til den når stuetemperatur. Fyld en sprøjtepose med...

  24. Trøffelkugler af Kagerester

    Smuldr kageresterne i en stor skål med fingrene eller brug en foodprocessor til det er helt fint uden klumper. Bland alle de øvrige ingredienser i, og ælt det hele sammen til en ensartet masse. Smag til med romessens til du får de...

  25. Appelsinflæsk

    Læg husblasen i blød i de 2 dl vand i 5 minutter. Hæld sukker, 2½ dl vand og citronsyre i en gryde. Tænd ved svag varme til sukkeret er smeltet. Bring herefter lagen i kog. Hæld husblasen med vandet i sukkerlagen og lad den koge...

  26. Nougat med Appelsin & Chokoladeovertræk

    Skyl appelsinerne godt, og riv skallen fint. Riv nougaten groft på et rivejern, og ælt den sammen med appelsinskal og kanel. Bred massen ud på et smurt stykke bagepapir. Lav et rektangel, ca. 1 cm højt. Stil massen i fryseren i en...

  27. Belgiske Chokolade-Orangetrøfler

    Riv chokoladen fint, og kom den i en skål. Bring fløden i kog, og kog den ca. 1 minut. Hæld den varme fløde over chokoladen. Rør blandingen sammen til en blød masse. Massen er nu ca. 50°C - den skal afkøles til 25°C (hvilket...

  28. Cornflakestoppe

    Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter. Vend forsigtigt cornflakes´ene i, og brug 2 spiseskeer til at sætte massen i små toppe på bagepapir. Lad chokoladen stivne. Opbevares koldt i en tætsluttende dåse....

  29. Fyldte Chokolader med Chilikaramel

    Hæld fløde, glukose, sukker og chili i en tykbundet gryde, og varm det langsomt op, til sukkeret er smeltet. Rør så lidt som muligt i det. Lad det småkoge ved svag varme i 8 minutter. Tag så chilien op. Kom lidt af den varme karame...

  30. Hjemmelavede P-Tærter

    Smelt chokoladen, og bland peanuts og skumfiduser/nougat heri. Sæt det på bagepapir i små klatter, og derefter i køleskabet til chokoladen er blevet hård.....

  31. Lakridstrøfler

    Ca. 20 stk. Bland marcipanen med kakao. Ælt marcipanen til små kugler. Smelt chokoladen over et vandbad. Overtræk kuglerne med chokolade, og rul dem derefter direkte i en skål med lakridspulver....

  32. Chokoladekonfekt

    Bland kakao, sukker og salt i en tykbundet kasserolle. Tilsæt sirup og fløde og kog blandingen ved svag varme. Rør rundt af og til. Konfektmassen er færdigkogt efter ca. 30 minutter, eller når den holder knækprøven, dvs. en dr...

  33. Bountykugler

    Alle ingredienserne opvarmes i en gryde. Herefter rulles de til kugler, som overtrækkes med chokolade (evt. trilles i kokosmel)....

  34. Hjemmelavet Trøffel

    Bring piskefløden i kog, tilsæt den hakkede chokolade, og rør det til en jævn masse. Tilsæt rommen og pisk massen let sammen. Afkøles ca. 1 time i køleskab. Form trøflerne i den ønskede størrelse med en ske. Tril dem i hakkede ...

  35. Himmerigsmundfulde

    Bland alle ingredienserne undtagen chokoladen. Fordel massen på bagepapir (ca. 20x40 cm), og bag den i 20 minutter ved 175°C. Smelt chokoladen over vandbad, smør den ud over massen, som skæres ud i mundrette stykker mens den er va...

  36. Cornflakeskager

    Put cornflakes i en skål. Bland flormelis, kakao, vanillesukker og si det i skålen og rør rundt. Hæld palmin over og rør rundt. Fordel kagerne i små muffinsforme og stil dem koldt til de skal spises....

  37. Belgiske Trøfler

    Hak chokoladen og kom den i en skål. Kog fløden op og hæld den over chokoladen og rør det godt sammen. Når det begynder at stivne, skal det piskes godt med en håndmixer til det bliver tykt og cremet. Hæld massen i staniolforme...

  38. Espressokugler

    Ælt marcipanen godt sammen med Bailey´s og espressopulver. Tril til kugler og ryst dem rundt i en dåse med flormelis og 1 tsk espressopulver. De opbevares i denne dåse med det flormelis, der er til overs....

  39. Chokokonfekt med Kokos & Honning

    Skrab vanillekornene ud og blend dem med kokosmelet. Rør det sammen med honning og fløde til en fast konsistens. Form små kugler, som støbes i chokolade eller overtrækkes med chokolade....

  40. Cambrinus Konfekt

    Marcipanen æltes med så meget Cambrinus at det har en nogenlunde fast konsistens på vej mod det flydende. Hæld lidt smeltet chokolade i bunden af små forme, kom en skefuld marcipanmasse ovenpå og hæld chokolade over igen....

  41. Flødekarameller

    Alle ingredienser undtaget smør blandes i en gryde og koger - boblekoger - i 20-25 minutter under omrøring. Tag en tsk af massen op i en kop med koldt vand. Hvis du kan samle massen til en lille kugle uden at den hænger ved fingrene, ...

  42. Almindelig Grundmasse til Bolcher

    Mål først vand, sukker og druesukker af i hver sin skål. Kom vand, så sukker, og så druesukker i gryden uden at få sukker på grydens kanter. Sæt straks gryden på varmen og kog massen ved fuld varme MED låg og UDEN omrøring....

  43. Glukose Grundmasse til Bolcher

    Bland først sukker og glukose sammen. Mål vandet op i gryden og sæt den på næsten fuld varme. Kom sukkerblandingen i vandet og bland så det hele godt. Rør i blandingen til det koger, og er smeltet. Kog derefter 1 minut med ...

  44. Abrikosbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastikskraber Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i hå...

  45. Arabere

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  46. Altheabolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  47. Ananasbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  48. Anarkistbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastikskraber. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  49. Appelsinbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  50. Bananbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  51. Brombærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  52. Chokoladebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  53. Colabolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  54. Dameskrå

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  55. Eucalyptusbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  56. Ferskenbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  57. Grapebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  58. Grønne Grise

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  59. Gå Væk Hoste

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  60. Hasselnøddebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  61. Heavy Greens

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  62. Hindbærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  63. Hostebolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  64. Indianerhyl

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  65. Ingefærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  66. Jordbærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  67. Julebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  68. Orange-Kakaobolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  69. Karamelbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  70. Kirsebærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  71. Kiwibolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  72. Kloakslam

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  73. Kokosbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Massen trækkes perlemorshvid. Når massen h...

  74. Kongen af Danmark

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  75. Gammeldags Lakridsbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i h...

  76. Lakrids-Salmiakbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  77. Limebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  78. Litseabolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  79. Maltbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  80. Mandarinbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  81. Mangobolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  82. Mentholbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  83. Peanutbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  84. Pebermyntebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  85. Persisk Peber

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  86. Pærebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  87. Rabarberbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  88. Rombolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  89. Skovbærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  90. Solbærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  91. Spejderhagl

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  92. Stikkelsbærbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  93. Syrlige Drops

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  94. Sælunger

    Den engelske lakrids pakkes i en pose, kommes i fryser og knuses med en hammer. Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og dereft...

  95. Sølvræve

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Bolchemassen trækkes lysegrå. Når massen ...

  96. Tropisk Frugt

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  97. Tutti Fruttibolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  98. Urtebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  99. Vanillebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...

  100. Æblebolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...