Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Stuvet BlomkÃ¥l


Print opskriften på Stuvet BlomkÃ¥l Print opskrift

Del på Facebook

Stuvet Blomkål opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave stuvet blomkål:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Stuvet Blomkål:

Fjern blade og stok fra kålen - skyl den grundigt.

Pluk kålen i buketter. Svits de grønne blade i smør i ca. 5 minutter.

Rør melet i, og spæd med bouillon. Lad det simre 5 minutter, og tilsæt så blomkålsbuketterne.

Lad det hele simre 10-15 minutter, til blomkålen er mør. Smag til med muskat, salt og peber og drys med hakket persille ved servering.

Stuvet Blomkål opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Stuvet BlomkÃ¥l Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse tilbehør kategorien

Bagte Rødbeder med Timian Jordbær Guacamole Waldorfsalat med Creme Fraiche Stuvet Hvidkål Ærtepuré Stegte Rosenkål, Balsamico & Bacon