Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Stuvet Blomkål


Print opskriften p Stuvet Blomkål Print opskrift

Del på Facebook

Stuvet Blomkål opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave stuvet blomkål:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Stuvet Blomkål:

Fjern blade og stok fra kålen - skyl den grundigt.

Pluk kålen i buketter. Svits de grønne blade i smør i ca. 5 minutter.

Rør melet i, og spæd med bouillon. Lad det simre 5 minutter, og tilsæt så blomkålsbuketterne.

Lad det hele simre 10-15 minutter, til blomkålen er mør. Smag til med muskat, salt og peber og drys med hakket persille ved servering.

Stuvet Blomkål opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Stuvet Blomkål Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse tilbehør kategorien

Ovnbagte Gulerødder med Oliven & Feta Glaserede Gulerødder Pommes Anna Stegte Rosenkål, Balsamico & Bacon Gratineret Blomkålsmos Ærtepuré