Madkampen.dk » Ingredienser » Mandelmel

Opskrifter på mad med Mandelmel

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor mandelmel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Chokoladekage uden Sukker & Mel

    Til ca. 8 personer. Skær dadlerne ud i små stykker, kom dem i en blender/foodprocessor og blend dem indtil de har konsistens som puré. Tilsæt banan og blend igen - kom blandingen i en skål og tilsæt æg, kokosolie og kaffe, og p...


  2. Broccoliboller

    Kør broccolien helt fint i foodprocessoren. Hæld herefter massen over i en skål og rør de resterende ingredienser deri indtil det hele er rørt sammen til en fin masse. Fordel 10 klatter på bagepladen dækket med bagepapir (glat...


  3. Mandelbund med Hvid Chokolade & Citronmousse

    Tænd ovnen på 180°C (almindelig) varme. Pisk æggehviderne til mandelbunden stive. Tilsæt sukkeret - 1 spsk ad gangen og pisk massen til en marengs. Vend først mandelmelet og dernæst det smeltede smør i marengsen, til den er ens...


  4. Tacotærte

    Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og bland melet med loppefrøskaller, smør, æg og salt. Smør en springform med smør og try dejen ud i formen. Prik nogle huller i den med en gaffel og lad bunden hvile i køleskabet i ca. 30 mi...


  5. Mandelmuffins med Appelsin

    Riv appelsinskallerne fint og pres saften ud af appelsinerne. Spæd juicen op med mælk, så du har 2½ dl. Sigt mel, bagepulver og salt i en skål og rør mandelmel og sukker i. Pisk æg, mælk, olie og mandelekstrakt sammen og h...


  6. Brownie med Nutella

    mandelmel

    Pisk æggene luftige. Lun nutellaen i mikroovnen i 1 minut - rør rundt efter 30 sekunder. Rør derefter nutellaen i æggemassen. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i. Hæld dejen i en smurt form (lille bradepande e...



  7. Frangipane med Rabarber

    Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm. Kom rabarber, cand og sukker i en gryde, og lad det koge op ved svag varme i 5-10 minutter, til rabarberne er møre og sukkeret opløst. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne. Si saft...


  8. Sommerkage med Mandelbund & Friske Bær

    Hæld alle ingredienserne i en skål, og giv det en tur med håndmixeren til det hele er samlet. Beklæd en tærteform med bagepapir og hæld dejen i. Bag bunden på 200°C i ca. 25 minutter. Lad den afkøle på en rist. Rør kagecrem...


  9. Mandelmazarin med Creme & Friske Bær

    Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smør en tærteform (28cm) med lidt smør og drys den med lidt mel. Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål og pisk 3-4 minutter til blandingen er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk...


  10. Barbaras Bananpandekager

    Mos bananerne og bland dem med æggene. Tilsæt resten af ingredienserne, og pisk det til en ensartet masse. Steg pandekagerne i lidt flydende fedtstof på panden, og spis dem mens de stadig er lune. Tip! Pandekagerne kan sagtens l...


  11. Chokolade Macarons

    mandelmel

    Bland kakao, sukker og mandelmel. Si det ned på et stort stykke bagepapir. Pisk halvdelen af æggehviderne til de er stive - så snart piskeriset trækker spor, tilsættes en spiseskefuld flormelis. Herefter tilsættes de sidste æggehv...



  12. Chokolademakroner

    Tænd ovnen på 200°C og beklæd en bageplade med bagepapir. Pisk æggehviderne med mandelmel, kakro og flormelis, til du har en tyk og klistret masse. Fyld en skål med koldt vand og dyp hænderne i den, inden du former dejen til sm...


  13. Chokoladebrownies uden Mel

    Tænd ovnen på 170°C. Smelt chokolade og smør i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen, rør vanilleessens og sukker i og afkøl en smule. Pisk æg i blandingen sammen med mandelmel og hakkede valnødder. Vend det hele ud i en sm...


  14. Letbagt Chokoladekage

    Den flydende chokolade ganache inden i kagen: Fløde og glukose koges op. Chokolade (175g) og smør (30g) smeltes og det hele vendes sammen. Hældes i form og afkøles til næste dag. Letbagt chokoladekage: Chokoladen og smør...