Madkampen.dk » Ingredienser » Parboiled ris

Opskrifter på mad med Parboiled ris

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor parboiled ris indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Spicy Rice a la Nandos

    parboiled ris

    Til 4 personer. Svits risene på en tør pande i 3-4 minutter. Rør ofte i dem. Når risene får en smule farve, tilsættes vandet, chilipulver, ½ bouillonterning og lidt gurkemeje. Lad det simre til risene er kogt (ca. 15 minutter)....



  2. Gris & Ris i Fad

    Kog risene efter anvisningen på pakken. Svits løget og peberfrugten i chiliflager og karry. Brun derefter farsen heri. Bland så med ris, salt og peber (der kan evt. blandes 1-2 letpiskede æg i). Hæld farsen i et ildfast fad...


  3. Thairet med Fisk

    Skær løg og tomater i tern. Pres de 2 fed hvidløg, og skær de andre 2 i fine skiver. Riv halvdelen af ingefæren på den fine side af rivejernet, skær den anden halvdel i fine skiver. Skær det ene bundt koriander groft, pluk ...


  4. Rabarberkylling

    Til 4 personer. Del hver kyllingefilet i 3 stykker og drys dem med salt. Brun kyllingestykkerne i smørret i en pande - ca. 1 minut på hver side. Læg dem i et ildfast fad. Rør fløde, honning, kyllingefond og sambal oelek sammen...


  5. Kyllingepølserisret

    Til 4 personer. Skær pølserne i skiver. Skær roden og de groveste grønne blade af porrerne, skyl dem godt og skær dem i skiver. Skyl peberfrugten, tag frøstol og kerner ud, og skær den i tern. Varm smørret i en dyb pande...


  6. Nem Grydekylling (alt i en)

    I en stor gryde smider du oliven, hakkede tomater, løg, champignon, spinat, soltørrede tomater og ris. Rør det hele godt sammen. Fordel kyllingelårene i gryden. Hæld hønsebouillon i, til det dækker. Sæt gryden i ovnen ved 2...