Opskrifter » Bagværk » Boller » Grahamsboller


Print opskriften på Grahamsboller Print opskrift

Del på Facebook

Grahamsboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grahamsboller:



Opskrift indsendt af


Grahamsboller opskrift

SÃ¥dan laver du Grahamsboller:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt æg, salt, sukker og grahamsmel.

Tilsæt herefter så meget hvedemel dejen kan tage uden at blive tør.

Skær smøret i små klumper, og slå dem ind i dejen, til den er glat og blank. Stil dejen til hævning i 30 minutter dækket til med et fugtigt klæde.

Slå dejen ned, og form den til 12 boller. Lad dem efterhæve på bagepladen i 15 minutter.

Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen ved 225° (almindelig ovn) i 10-12 minutter.

Print opskriften på Grahamsboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Koldthævede Boller med Havregryn Gulerods - Solsikke Boller Lette Boller med Æble & Sesamfrø Boller til Sliders Sprøde Langtidshævede Morgenboller Sandwichboller