Opskrifter » Bagværk » Boller » Koldthævede Morgenboller med Durum


Print opskriften på Koldthævede Morgenboller med Durum Print opskrift

Del på Facebook

Koldthævede Morgenboller med Durum opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldthævede morgenboller med durum:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koldthævede Morgenboller med Durum:

Bland gæren i vandet og tilsæt salt, olie og durummel.

Tilsæt hvedemel til røreskeen kan stå selv. Tilsæt gerne lidt havregryn også.

Dæk skålen med et låg eller film, og stil dejen i køleskabet.

Næste morgen tændes ovnen på 250°C varmluft.

Sæt en skål vand ind i bunden af ovnen, læg dejklatter på en bradepande (evt. med en spsk solsikkekerner under hver).
Drys evt. med græskarkerner, solsikkekerner, sesam, birkes eller andet.

Sæt bollerne i den varme ovn, og bag dem i 15-20 minutter.

Koldthævede Morgenboller med Durum opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Koldthævede Morgenboller med Durum Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Grahamsboller Højhastigheds Boller Lette Boller med Æble & Sesamfrø Boller til Sliders Havregrødsboller Gulerodsboller med Havregryn