Opskrifter » Bagværk » Boller » Langtidshævede Durumboller


Print opskriften på Langtidshævede Durumboller Print opskrift

Del på Facebook

Langtidshævede Durumboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave langtidshævede durumboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Langtidshævede Durumboller:

Smuldr gæren og rør den ud i vandet. Tilsæt salt og 2/3 af melet. Slå dejen godt sammen i skålen.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt sammen med så meget mel, at dejen stadig er blød og smidig.

Dæk dejen til med et grydelåg, plastfilm eller et vådt håndklæde. Stil dejen til hævning på køkkenbordet til næste dag, 15-18 timer.

Slå dejen ned og form den til boller og sæt dem på en plade beklædt med bagepapir. Lad bollerne efterhæve ca. 1 time.

Pensl bollerne med vand. Tænd ovnen på 200°C.

Bag bollerne midt i ovnen i ca. 25 minutter.

Tip! Dejen kan også formes som et brød. Så skal det bages 40-50 minutter på nederste ribbe i ovnen ved 175°C

Langtidshævede Durumboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Langtidshævede Durumboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Boller til Sliders Langtidshævede Havregrynsboller Lette Boller med Æble & Sesamfrø Sandwichboller Sprøde Langtidshævede Morgenboller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt