Opskrifter » Bagværk » Boller » Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade


Print opskriften på Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade Print opskrift

Del på Facebook

Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rugboller med kerner, mandler & chokolade:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade:

Dag 1:
1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten.
2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt.

Dag 3:
1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, rugkerner og vand sammen.
2. Lad det trække tildækket med husholdningsfilm i 24 timer. Prik et par huller i plasten.

Dag 4:
1. Rør kernesurdejsblandingen og vand sammen.
2. Kom de øvrige ingredienser i.
3. Rør eller ælt dejen.
4. Form 15 boller, som vendes i sesamfrø og lægges på bageplade.
5. Pres dem lidt flade, de skal være 3-4 cm høje.
6. Lad bollerne hæve tildækket 1 time.
7. Bag bollerne ved 200°C i ca. 25 minutter på midterste ovnribbe.

Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Stenalderboller Sprøde Langtidshævede Morgenboller Langtidshævede Havregrynsboller Sunde Boller Sandwichboller Havregrødsboller