Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Svampet Hindbærkage med Kokostopping


Print opskriften på Svampet Hindbærkage med Kokostopping Print opskrift

Del på Facebook

Svampet Hindbærkage med Kokostopping opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svampet hindbærkage med kokostopping:



Opskrift indsendt af


Svampet Hindbærkage med Kokostopping opskrift

Sådan laver du Svampet Hindbærkage med Kokostopping:

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.

Tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat.

Hæld dejen i en bradepande på 25*30cm beklædt med bagepapir og bag den ved 200°C i 20 minutter.

Lad kagen afkøle lidt og fordel hindbærmarmeladen over kagen.

Smelt sukker og smør i en gryde og rør æggene sammen med vanillesukker og kokosmel.

Fordel kokosfyldet over marmeladen og bag kagen i yderligere 8 minutter ved 225°C til den er gyldenbrun.

Print opskriften på Svampet Hindbærkage med Kokostopping Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Squashkage Tusindfryds Chokoladekage Den Du Ved Nok - Kage Tykmælkskage (kanelkage) Orangekage Kanel-Chokoladekage