Opskrifter » Bagværk » Brød » Varme Hveder


Print opskriften på Varme Hveder Print opskrift

Del på Facebook

Varme Hveder opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave varme hveder:



Opskrift indsendt af


Varme Hveder opskrift

SÃ¥dan laver du Varme Hveder:

Gæren udrøres i mælken.

Hvedemel, kartoffelmel og krydderier sigtes sammen. Margarinen hakkes i med en kniv. Mælk (inkl. gær) og æggehvide tilsættes. Dejen æltes godt til den er let og smidig, og slipper hænderne.

Dejen hæver lunt 1 time.

Dejen trilles til en pølse, som deles i 16 stykker.

Dæk en form, der er 28x28cm med bagepapir, stil bollerne i formen med 1 cm mellemrum, og efterhæv dem i 25 minutter Pensl med æggeblomme.

Bages i en forvarmet ovn ca. 25 minutter ved 200°C.

Inden servering flækkes hvederne og ristes.

Print opskriften på Varme Hveder Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Hvedeknopper - Varme Hveder Franskbrød Uden Hævning Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Stenalderbrød Nemme Chokoladescones Flutes