Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokolade- & karamelsnitte


Print opskriften på Chokolade- & karamelsnitte Print opskrift

Del på Facebook

Chokolade- & karamelsnitte opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade- & karamelsnitte:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokolade- & karamelsnitte:

Smelt smørret, bland det med farin, kokos og mel og ælt det grundigt sammen.

Tryk dejen ud i et fad på ca. 20x20 cm.

Bag bunden 12-15 minutter ved 175°C indtil den er lysebrun.

Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahornsirup sammen. Lad det koge op under omrøring og lad det stå på varmen uden helt at koge i ca. 10 minutter, så det bliver lidt tykkere og en anelse mørkere.

Når bunden er bagt, hældes karamellen på bunden og bages i yderligere 10-15 minutter, eller til karamellen er fast og gylden.

Lad kagen køle helt af.

Hak chokoladen fint. Smelt smørret og rør chokoladen i. Når chokoladen er helt opløst, så overtrækkes kagen med chokoladen. Lad kagen sætte sig i mindst et par timer men gerne natten over. Når kagen skal serveres, så skæres den forsigtigt ud i små kvadrater.

Chokolade- & karamelsnitte opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokolade- & karamelsnitte Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Grøn Giftkage med Squash Mors Nemme Kærnemælkshorn Kagemand af Vandbakkelse Gammeldags Æblekage med Rasp P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Mandel-Marengs Roulade med Jordbær