Opskrifter » Bagværk » Kager » Hasselnødderoulade med Hindbærflødeskum


Print opskriften på Hasselnødderoulade med Hindbærflødeskum Print opskrift

Del på Facebook

Hasselnødderoulade med Hindbærflødeskum opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hasselnødderoulade med hindbærflødeskum:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Hasselnødderoulade med Hindbærflødeskum:

Til 8 personer.

Forvarm ovnen til 180°C. Beklæd en bageplade med bagepapir, og smør papiret. Drys med lidt sukker.

Hak hasselnødderne fint i en foodprocessor i 15 sekunder.

Pisk æggeblommer og sukker tykt og lyst med en elpisker, tilsæt vanille.

Pisk æggehviderne til stift skum i en tør, ren skål. Vend hviderne og det sigtede mel i æggeblommerne med en metalske, en tredjedel ad gangen. Vend nødderne i sammen med den sidste tredjedel.

Kom blandingen i formen, og glat overfladen. Bag 15 minutter, indtil dejen er lysebrun og føles elastisk. Vend den ud på et tørt viskestykke dækket med bagepapir, som er drysset med sukker. Lad den hvile 1 minut.
Rul forsigtigt dejen sammen med papiret, ved hjælp af viskestykket. Lad den afkøle 5 minutter. Rul den ud igen, og fjern papiret.

Til hindbærflødeskummet piskes fløden til stift skum. Hindbær, sukker og cognac vendes i.

Fordel flødeskummet over kagen, men lad en 1,25 cm kant være fri. Rul forsigtigt rouladen sammen igen, og læg den i køleskab i 2 timer, før den serveres. Pynt med flødeskum og hindbær.

Hasselnødderoulade med Hindbærflødeskum opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Hasselnødderoulade med Hindbærflødeskum Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Nøddetrekanter Ninas Frugtkage Weekend Fristelser med Karamel Mors Nemme Kærnemælkshorn Kanelsnegle Karamelcroissant Kage