Opskrifter » Bagværk » Kager » Nemme Vandbakkelser
Nemme Vandbakkelser opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Nemme Vandbakkelser:
Bring vand og margarine i kog.
Rør på en gang alt melet i.
Rør og kog til dejen er jævn og glat.
Afkøl dejen.
Rør æggene i et ad gangen med en håndmixer. Rør et par minutter efter hvert æg.
Sæt med en ske 24 lige store boller på en plade med bagepapir på.
Stil pladen midt i en 200°C varm ovn (ikke varmluft). Bag kagerne i ca. 20 minutter. Ovndøren må IKKE åbnes, før tiden er udløbet - ellers kan kagerne falde sammen.
Når kagerne er afkølet, klippes de op i kanten, så der dannes et låg, og der kommes fyld i. Eksempelvis syltetøj, creme, flødeskum eller is.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.