Opskrifter » Bagværk » Lagkager » Lagkage med Frisk Frugt


Print opskriften på Lagkage med Frisk Frugt Print opskrift

Del på Facebook

Lagkage med Frisk Frugt opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lagkage med frisk frugt:



Opskrift indsendt af


Lagkage med Frisk Frugt opskrift

SÃ¥dan laver du Lagkage med Frisk Frugt:

Rør margarine, sukker og æggeblommer sammen til det bliver let og luftigt.

Tilsæt fløde, mel og bagepulver, og rør det hele sammen til en flydende dej.

Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.

Pisk æggehviderne stive - lige inden de er helt stive, tilsættes sukkeret og piskes med. Til sidst vendes vanillesukker og hasselnødder i.

Hæld marengsmassen ud over dejen.

Bag kagen ved 200°C (ikke varmluft) i 30-40 minutter på midterste rille. Mærk efter med en strikkepind eller kødnål.

Når kagen er afkølet, hældes fløde/yoghurtblandingen over, og der pyntes med frisk frugt.

Print opskriften på Lagkage med Frisk Frugt Print opskrift

Andre spændende opskrifter i lagkager kategorien

Sønderjysk Rugbrødslagkage Lagkage med Jordbær & Rabarber Flødebollelagkage Flødebolle Lagkage Tuc Kage Rutebilslagkage