Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Italiensk Foccacia


Print opskriften på Italiensk Foccacia Print opskrift

Del på Facebook

Italiensk Foccacia opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave italiensk foccacia:



Opskrift indsendt af


Italiensk Foccacia opskrift

SÃ¥dan laver du Italiensk Foccacia:

Smuldr gæren ud i en skål og rør den ud med lidt af vandet.

Tilsæt resten af vandet sammen med olie og salt.

Rør det meste af melet i, helst i en røremaskine. Rør mindst 5 minutter. Dejen skal være fast og hård i konsistensen.

Lad dejen hæve 30 minutter under et klæde.

Tag dejen op og ælt den igennem med resten af melet. Rul den ud til en plade ca. 30x40cm. Læg den på en smurt plade eller på bagepapir. Varm ovnen til 250°C.

Prik dejen med fingrene dybt og tæt og lad brødet hæve under et klæde yderligere 30 minutter.

Bag brødet midt i ovnen ca. 10 minutter. I varmluftsovn ved 225°C i 12 minutter. Tag brødet ud og pensl det med olie. Drys med salt og rosmarin. Lad det svale noget og skær det siden i tern.

Print opskriften på Italiensk Foccacia Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Bagels Hjemmebagte Burgerboller Grønne Hvidløgsbaguettes Suppehorn Nemme Naanbrød Dorthes Pitabrød