Opskrifter » Bagværk » Tærter » Tærte med Chokolade & Makrontop


Print opskriften på Tærte med Chokolade & Makrontop Print opskrift

Del på Facebook

Tærte med Chokolade & Makrontop opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tærte med chokolade & makrontop:



Opskrift indsendt af


Tærte med Chokolade & Makrontop opskrift

Sådan laver du Tærte med Chokolade & Makrontop:

Tænd ovnen på 175°C. Smør et tærtefad grundigt (28 cm i diameter)

Bund:
Bland mel, bagepulver og rørsukker. Skær smørret i tern og smuldr det ind i melblandingen enten med håndkraft eller i en køkkenmaskine.
Tilsæt æggeblommerne og rør dem akkurat ind i smuldredejen. Dejen skal ikke samles - det er ok, at tingene er velfordelte.
Hæld skålens indhold ud i tærtefadet og tryk dejen sammen i et jævnt lag i bunden. Sættes i ovnen og forbages i 20 minutter. Tilbered makrontoppen imens.

Makrontop:
Kom æggehvider, marcipan og flormelis i en skål og rør til massen er jævn.

Fyld:
Fordel hakket chokolade og marmelade på den forbagte bund.
Dryp marcipanmassen over, så den kommer til at dække overfladen.
Sæt tærtefadet i ovnen igen, skru temperaturen op til 200°C og bag tærten i 20 minutter.
Lad tærten køle helt af - hvis du kan vente - og skær den ud i smalle stykker.

Print opskriften på Tærte med Chokolade & Makrontop Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Jordbærtærte Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is Hindbærtærte Banoffee Pie med Valnøddebund Æbletærte med Mandellåg Pæretærte