Opskrifter » Desserter » Kager » Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur


Print opskriften på Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur Print opskrift

Del på Facebook

Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mors hasselnøddekage med chokolade-trøffel glasur:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur:

Rist nødderne i 10-15 minutter i en 170°C varm ovn. Befri dem for hinder ved at gnide dem i en rent viskestykke. Pulverisér nødderne sammen med sukkeret i en blender.

Pisk æggehviderne fuldstændig stive og vend dem forsigtigt i nøddemassen. Hæld dejen i en velsmurt, raspdrysset springform.

Bag kagen i 45-50 minutter i en 170°C varm ovn. Afkøles 10 minutter på en bagerist. Løsn den med en lille kniv omkring kanterne. Tag den ud af formen, og lad den blive kold. Smelt chokoladen med kaffen over et vandbad.

Skær smørret i små stykker. Fjern gryden fra varmen og pisk smørret i chokoladen et stykke ad gangen, til det er smeltet. Pisk blandingen over et koldt vandbad, til den ligner rørt smør i konsistens. Smør den over hele kagen med en paletkniv.

Kagen stilles køligt – men ikke i køleskab!

Serveres f.eks. med vanilleparfait og bærcoulis.

Set i "Til Middag Hos Camilla Miehe-Renard"

Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Chokoladedessert med Pære Nemme Blødende Hjerter Sydstatskage Yankiekage Chokolade Vulkan Jordbær Tiramisu