Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Baileys Mousse


Print opskriften på Baileys Mousse Print opskrift

Del på Facebook

Baileys Mousse opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave baileys mousse:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Baileys Mousse:

Fordel gelatinepulver i det kolde vand og lad det stå i ca. 1 minut.

Tilsæt det kogende vand, og lad det stå indtil gelatinen er helt opløst. Stil det til afkøling.

Stil piskeris og skål i fryseren i 15 minutter, så det er helt koldt. Det kan være en fordel med elpisker, da der skal piskes meget (så er det selvfølgelig kun piskerisene der skal i fryseren).

Pisk sukker og kakaopulver sammen i en skål og tilsæt piskefløden.

Pisk ved medium hastighed indtil den får lidt tekstur. Hæld af flere omgange Bailey´s, vanille og gelatinemassen i mens der piskes godt.

Fortsæt med at piske indtil det er godt blandet og massen tykner.

Fordel i glas og stil på køl i minimum en time inden servering.

Baileys Mousse opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Baileys Mousse Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Ymerfromage Ananasfromage Citronfromage Appelsinfromage Chokolademousse a la After Eight Hyldeblomst Fromage