Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokolade Bavarois


Print opskriften på Chokolade Bavarois Print opskrift

Del på Facebook

Chokolade Bavarois opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade bavarois:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokolade Bavarois:

Til 6 personer

Kom chokolade og mælk i en lille gryde. Rør over svag varme, indtil chokoladen er smeltet, og mælken akkurat kommer i kog. Tag den fra varmen.

Pisk æggeblommer og sukker godt. Tilsæt gradvis den varme chokolade-mælk og pisk det igennem. Hæld blandingen i en ren gryde og lad det simre for svag varme, indtil cremen er tyk nok til at dække bagsiden af en træske (lad det ikke komme i kog). Tag det af varmen.

Udblød husblasen i koldt vand, og vrid vandet af. Rør det i den varme chokoladeblanding, indtil husblasen er opløst.

Sæt blandingen i køleskab, indtil den er kold men ikke stivnet. Rør et par gangen undervejs. Pisk fløden til skum og vend den i chokoladeblandingen ad et par gange. Fordel desserten i 6 glas og sæt dem i køleskabet nogle timer, eller natten over, til desserten er stivnet.

Chokolade Bavarois opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokolade Bavarois Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Ananasfromage Lakrids Panna Cotta Karolines Citronfromage Citronfromage Hyldeblomstfromage Hyldeblomst Fromage