Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Nougatmousse med Appelsinkrokant


Print opskriften på Nougatmousse med Appelsinkrokant Print opskrift

Del på Facebook

Nougatmousse med Appelsinkrokant opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave nougatmousse med appelsinkrokant:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Nougatmousse med Appelsinkrokant:

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.

Skær nougaten i små tern. Riv appelsinskal og pres appelsinsaft.

Bring mælken i kog, tag den af varmen og tilsæt nougaten. Rør det ud i den varme mælk. Når det er jævnt og glat, tilsættes appelsinskal, appelsinsaft og den udblødte husblas. Der røres til det er smeltet.

Lad moussen køle af til den har en cremet konsistens.

I mellemtiden piskes fløden til en blød skum, herefter vendes nougatblandingen og den piskede fløde sammen, kommes i en sprøjtepose og anrettes i små portionsglas. Stil glassene på køl, til husblassen har sat sig (minimum et par timer).

Rist nødderne gyldne på en varm pande uden fedtstof, hæld dem herefter i et viskestykke og nuldr skallerne af.

I den samme pande kommes sukkeret på, og smeltes til det er gyldent. Tilsæt nødderne sammen med appelsinskallen og rør det ud i karamellen med en træske.
Tilsæt appelsinsaften under omrøring, og når det er fordampet hældes karamelnødderne til afkøling på et stykke bagepapir.

Inden servering, hakkes krokanten groft og fordeles over moussen.

Nougatmousse med Appelsinkrokant opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Nougatmousse med Appelsinkrokant Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Hyldeblomst Fromage Appelsinfromage Chokolademousse a la After Eight Ananasfromage Hyldeblomstfromage Karolines Citronfromage