Opskrifter » Desserter » Is

Is

42 retter fundet i Is kategorien.

Ugens Opskrifter:

Lækker Vanilleis Vanilleis med Rabarberkompot Nem Isdessert


  1. Hjemmelavet Skildpaddeis

    Hjemmelavet Skildpaddeis

    Pisk fløden til skum, og hak skildpadderne. Pisk æggene sammen med sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Hæld æggesnapsen i fløden og vend med en dejskraber, til det har en dejlig cremet konsistens. Vend til sidst de ...

  2. Chokolade-Mango-Stracciatella Is

    Chokolade-Mango-Stracciatella Is

    Chokoladeis Mælk, fløde og vanillestang bringes i kog. Æggeblommerne piskes luftige med sukker. Tag vanillestangen op og hæld den varme mælkefløde over æggeblommerne, mens der piskes kraftigt. Massen hældes tilbage i gryden og ...

  3. Bananispinde

    Bananispinde

    Skær bananerne over på midten, og tag skrællen af. Stik en ispind ind i hver halvdel. Læg bananerne på en bakke, dæk med film og sæt bakken i fryseren til bananerne er frosne (cirka 3 timer). Læg de hakkede peanuts i en dyb ta...

  4. Iskold Tyttebær Ostekage

    Iskold Tyttebær Ostekage

    8 personer. Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker, tyttebærsyltetøj og kvark let sammen. Pisk æggehviderne stive, og pisk fløden til let skum. Vend flødeskummet i æggeblandingen, og vend til sidst forsigtigt hviderne ...

  5. Lækker Vanilleis

    Lækker Vanilleis

    Pisk æggene sammen med sukkeret til det er en tyk æggesnaps. Tilsæt melet og saltet, og rør det godt sammen. Hæld mælken i en gryde, og varm det op så det næsten når kogepunktet. Hæld derefter den varme mælk over æggene mens ...

  6. Vanilleis med Rabarberkompot

    Vanilleis med Rabarberkompot

    Rens rabarberstængerne og fjern blade og grove stykker på enderne (ikke hele enden, der sidder meget smag her) og skær dem i tynde skiver på ca. 5 mm. Kom rabarber, rørsukker og vanilleessens i en gryde og bring i kog, mens du røre...

  7. Champagnesorbet

    Champagnesorbet

    Kog en lage af sukkeret og vandet. Skræl citronen meget tyndt og lad skallen trække i den varme lage. Når sukkerlagen er helt kold, fjernes citronskallen og champagnen tilsættes. Frys sorbeten og rør i den nogle gange under...

  8. Nem Snickersis

    Pisk fløden til let skum. Pisk karamellen en smule inden den vendes i flødeskummet. Kom Daim og peanuts i. Vend det sammen. Hæld isen i dessertglas eller i en stor skål (skal kunne tåle fryser). Drys med lidt hakket Daim o...

  9. Red Bull Is

    Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Rør dem i den kondenserede mælk. Bland herefter fløden i, og rør det godt sammen. Hæld blandingen på ismaskine, og kør til det får soft ice konsistens. Hæld derefter Red Bull i mens m...

  10. Lynhurtig Is med Salt-Karamel

    Kog dåsen med kondenseret mælk i ca. 3 timer. Vandet skal boble let hele tiden, og dåsen skal være dækket helt med vand under hele tiden. Lad karamellen køle helt af inden den tages ud af dåsen, og hældes i en skål. Vend kar...

  11. Jordbærislagkage med Nøddebunde

    Tag bunden ud af en springform, der måler 24 cm i diameter, og tegn 3 cirkler på bagepapiret efter formen. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt sukkeret og pisk det til en sej masse. Vend mel og de blendede nødder i æggehvide...

  12. Verdens Letteste Is

    Pisk fløden til en blød skum, hvor der dannes små bølger på overfladen. Vend den kondenserede mælk i stille og roligt, så du ikke slår luften ud af flødeskummet. Tilsæt evt. smagsvarianter. Frys isen i minimum 6 timer. Serv...

  13. Banan & Peanutbutter Is

    Skær bananerne i mindre stykker og frys dem. Hæld de frosne bananstykker i en blender og kør dem sammen med mandelmælk, kokosmælk eller fløde. Tilføj peanutbutter og kanel og blend det igen. Smag til. Hæld det i en plastik...

  14. Hjemmelavet Daimis

    Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i. Pisk det til en stiv marengs, og vend så de finthakkede mandler i. Hæld marengsen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C (alm. ovn). Afkøl bunden...

  15. Frozen Yoghurt

    Pisk sukker, vanillesukker, mælk og æggehvider sammen. Tilsæt yoghurten og pisk det sammen. Kør enten isen på en ismaskine eller i fryseren, hvor du rører under indfrysningen. Der kan evt. tilsættes 3-400 g halvfrosne bær elle...

  16. Daim Islagkage med Jordbærsirup

    Pisk æggehviderne stive, vend sukkeret i og pisk det hele stift. Til sidst vendes hakkede mandler, nødder og chokolade i. Fordel bunden i 2 små eller 1 stor springform og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C. Afkøl bunden helt. Ko...

  17. Abrikos Is

    Rør kondenseret mælk, fløde, mælk og vanillekorn sammen og kom massen i ismaskinen. Lad isen køre i 20 minutter. Skyl abrikoserne, fjern skrællen og stenen og skær dem i mindre stykker. Blend dem, til du får en fin masse. ...

  18. Koldskålis

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne godt sammen, til sukkeret er helt opløst. Hæld ismassen på en ismaskine og kør, til du har den ønskede konsistens. Hvis du ikke har en ismaskine, kan du komme ismassen i en fryseegnet b...

  19. Bananispinde

    Bananispinde

    Skær bananerne over på midten, og tag skrællen af. Stik en ispind ind i hver halvdel. Læg bananerne på en bakke, dæk med film og sæt bakken i fryseren til bananerne er frosne (cirka 3 timer). Læg de hakkede peanuts i en dyb ta...

  20. Hjemmelavet Skildpaddeis

    Hjemmelavet Skildpaddeis

    Pisk fløden til skum, og hak skildpadderne. Pisk æggene sammen med sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Hæld æggesnapsen i fløden og vend med en dejskraber, til det har en dejlig cremet konsistens. Vend til sidst de ...

  21. Lækker Vanilleis

    Lækker Vanilleis

    Pisk æggene sammen med sukkeret til det er en tyk æggesnaps. Tilsæt melet og saltet, og rør det godt sammen. Hæld mælken i en gryde, og varm det op så det næsten når kogepunktet. Hæld derefter den varme mælk over æggene mens ...

  22. Iskold Tyttebær Ostekage

    Iskold Tyttebær Ostekage

    8 personer. Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker, tyttebærsyltetøj og kvark let sammen. Pisk æggehviderne stive, og pisk fløden til let skum. Vend flødeskummet i æggeblandingen, og vend til sidst forsigtigt hviderne ...

  23. Harlekin Is

    Til 6-8 personer. Forvarm ovnen til 150°C. Dæk 2 bageplader med bagepapir, og tegn 6 rektangler på 25x7 cm. Til kokosmarengsen piskes æggehviderne til stift skum med elpisker i en lille skål. Tilsæt gradvist sukkeret, og pisk go...

  24. Margarita Is

    Til 6 personer. Pisk limesaft, tequila og Cointreau sammen med flormelis i en skål. Tilsæt fløden og pisk det forsigtigt til blødt skum. Kom denne creme over i en lufttæt beholder og frys den natten over. Isen kan tages ud af ...

  25. Granatæble Is

    Pres kernerne fra granatæblerne og limefrugten og sigt saften over i en skål. Pisk flormelis i, til det opløser sig. Pisk fløden i, til der kommer blødt lyserødt skum ud af det. Hæld skummet over i en lufttæt beholder. Frys...

  26. Vanilleis med Rabarberkompot

    Vanilleis med Rabarberkompot

    Rens rabarberstængerne og fjern blade og grove stykker på enderne (ikke hele enden, der sidder meget smag her) og skær dem i tynde skiver på ca. 5 mm. Kom rabarber, rørsukker og vanilleessens i en gryde og bring i kog, mens du røre...

  27. Nem Isdessert

    Nem Isdessert

    Baileysis: Hak chokoladen. Skør isen i mindre stykker, og rør den på en røremaskine. Når den er blevet blød, tilsættes chokolade og Bailey. Passionsfrugtis: Skrab indholdet af passionsfrugterne ud med en ske. Rør isen blød,...

  28. Vanilleparfait

    Pisk æggeblommer meget luftige med flormelis og vanillekorn. Pisk fløden. Vend flødeskummet i æggemassen. Hæld æggemassen op i en fryseegnet beholder, helst af metal, og dæk til med folie eller låg. Frys isen 4-5 timer. ...

  29. Hindbærparfait II

    Pisk æggeblommer og sukker, til det er hvidt og skummende. Pisk fløden til skum. Mos hindbærrene godt, evt. i en blender. Gem nogle bær til pynt. Bland alle ingredienser forsigtigt sammen og hæld det i en isform eller skål. L...

  30. Chokolade-Mango-Stracciatella Is

    Chokolade-Mango-Stracciatella Is

    Chokoladeis Mælk, fløde og vanillestang bringes i kog. Æggeblommerne piskes luftige med sukker. Tag vanillestangen op og hæld den varme mælkefløde over æggeblommerne, mens der piskes kraftigt. Massen hældes tilbage i gryden og ...

  31. Lakrids Is

    Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt lakridspulveret. Sørg for at pulveret er godt opløst, man kan evt. opløse pulveret i lidt kogende vand. Hæld cremen i en passende form og frys m...

  32. Mynte Is

    Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt Sirop de Menthe og pebermynteolie. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Herefter vendes de finthakkede chokoladestykker i. Hæld cremen i en...

  33. Limesorbet

    Vand, cocktailmix og sukker piskes sammen. Limesaft og frugtkød tilsættes. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i limemixen. Hæld dorbet-blandingen op i en passende form og sæt den i fryseren 4-5 timer...

  34. Chokolade - Hasselnøddeparfait

    Pisk det hele æg, æggeblommer og 50 g sukker lyst og cremet. Opløs resten af sukkeret i vand i en gryde og lad sukkerlagen koge op. Hæld den varme sukkerlage i æggemassen under konstant piskning og pisk i ca. 4-5 minutter, til mass...

  35. Chokoparfait med Daim

    Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormelisen og smelt chokoladen over vandbad. Pisk hviderne stive med resten af flormelisen og pisk fløden til skum. Rør chokoladen i æggesnapsen og vend hvider og flødeskum i. Kom parfaiten i ...

  36. Hindbærislagkage

    Pisk æg, sukker og vanillesukker rigtig godt (5 minutter). Vend mel og bagepulver i. Dejen hældes i en smurt og raspdrysset springform, og de hakkede hasselnøddekerner fordeles over dejen. Bages ved 180°C i ca. 30 minutter. Når k...

  37. Roulade med Is

    Pisk æg og sukker skummende. Sigt mel, kakao og bagepulver i. Rør chokolade der er smeltet sammen med fedtstof i. Hæld dejen i en bradepande eller smurt papirform (lavet af bagepapir og papirclips) ca. 28x35 cm. Bag kagen ca. 5 m...

  38. Citronsorbet

    Skrub citronerne godt i lunkent vand. Riv skallen af en citron, og pres saften fra alle 3 citroner. Bland sirup og mineralvand i en gryde og opvarm til siruppen er smeltet. Afkøl derefter i koldt vandbad. Tilsæt citronsaft og citronska...

  39. Indbagt Isbombe

    Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Rør smørret i. Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen. Bland chokoladen heri. Tilsæt mel, bagepulver og nødder. Lav en form af stanniol, som fores med bagepapir (25*10 cm). Bag bunden...

  40. Hindbærparfait I

    Blend 250 g hindbær og 50g sukker til en jævn puré. Pisk i en anden skål æggeblommerne hvide og skummende med 100g sukker. Pisk fløden til blødt skum, og vend det forsigtigt sammen med hindbærpuré og æggeskum. Hæld iscr...

  41. Blødende Chokolader

    Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde. Flormelis, hvedemel og bagepulver sigtes sammen med den smeltede masse. Æggene piskes op, og vendes i. Massen fordeles i smurte forme og kommes i fryseren i 6-12 timer. Bages i ...

  42. Bananis

    Start med at komme alle ingredienser i en blender, og blender det hele godt og grundigt sammen. Herefter kommer is-blandingen op i is-maskine, når du har tændt for maskinen, så den rører det hele igennem. Efter ca. 1 times tid komme...

  43. Is en Surprise

    Dæk bunden i et ovnfast fad med en god lagkagebund. Smør hindbærsyltetøj på bunden. Isen ligges inde på midten af bunden, så der er ca. 2 cm fri rundt om den. Til marengsen tager du 8 æggevider og pisker til de bliver godt ...

  44. Vanilleis med Hindbær & Chokolade

    Flormelis, vanillesukker og æggeblommer (ALTID pasteuriserede) piskes sammen i en skål. I en anden skål piskes fløden til flødeskum. Herefter vendes flødeskummet med sukker-æggemassen. Chokoladen hakkes og kommes i bunden...

  45. Chokoladeis

    Skær vanillestangen over på midten og flæk den på tværs. Smid de nu fire dele vanlillestang ned i en gryde sammen med sødmælk og piskefløde og bring det i kog. Pisk sukker og æggeblommer (husk: ALTID pasteuriserede) godt ig...

  46. Kokossorbet

    Vand og flormelis hældes i en gryde og koges indtil massen begynder at ligne en tynd udgave af tapetklister. Herefter hældes der kokosmælk og kokosmel i. Æggehviderne (ALTID pasteuriserede) piskes stive og vendes i den søde kok...

  47. Hindbær-Dadel Is

    Hindbær-dadelis skal serveres med det samme, eller holdes på køl i 30 min. må ikke gennemfryses eller fryses til senere brug. De frosne hindbær, grovhakkede dadler, vanille, kanel og kardemomme puttes i en kraftig blender. Blend...

  48. Coconut Delight

    Bland alle ingredienserne (undtagen kokosmælken) i en blender. Tilsæt kokosmælk og fortsæt til konsistensen bliver en cremet, skummende og lækker delikat drik. Tilsæt limesaft, og sukker til der opnås en fin sur/sød balance. ...