Opskrifter » Desserter » Is » Blødende Chokolader


Print opskriften på Blødende Chokolader Print opskrift

Del på Facebook

Blødende Chokolader opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave blødende chokolader:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Blødende Chokolader:

Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde.

Flormelis, hvedemel og bagepulver sigtes sammen med den smeltede masse.

Æggene piskes op, og vendes i.

Massen fordeles i smurte forme og kommes i fryseren i 6-12 timer.

Bages i frossen stand i 8-10 min. ved 200°C.

Til sorbeten koges vand, citronsaft og sukker op og afkøles.

Husblas udblødes, varmes op og vendes i lagen inden den bliver helt afkølet.

Lagen blandes sammen med blendet solbær, som evt. er blevet sigtet for kerner.

Sorbeten fryses ind på ismaskine og serveres direkte sammen med de varme blødende chokolader.

Set i "Til Middag Hos Jesper Gadegaard"

Blødende Chokolader opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Blødende Chokolader Print opskrift

Andre spændende opskrifter i is kategorien

Iskold Tyttebær Ostekage Vanilleis med Rabarberkompot Hjemmelavet Skildpaddeis Chokolade-Mango-Stracciatella Is Champagnesorbet Bananispinde