Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Laksemousse


Print opskriften på Laksemousse Print opskrift

Del på Facebook

Laksemousse opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave laksemousse:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Laksemousse:

Fjern skind og ben fra laksen og skær den i små stykker. Hak eller mos fiskekødet - brug en elpisker.

Læg husblasen i blød i koldt vand.

Smelt fedtstoffet i en gryde og bag op med mel og hvidvin. Kog godt igennem. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

Vrid husblasen let op og rør den i saucen. Rør til den er helt opløst.

Tag gryden fra varmen og lad saucen svale af.

Tilsæt æggeblommer, dild og laks.

Pisk æggehviderne helt stive og pisk fløden til skum. Vend begge dele forsigtigt i moussen og hæld den i en rund skål eller form. Sæt moussen koldt 3-4 timer inden servering.

Laksemousse opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Laksemousse Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Tunlagkage Wraps med Laks & Spinat Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Karolines Tunmousse Laksewraps Lakseruller