Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tuntartar & Krebsehaler


Print opskriften på Tuntartar & Krebsehaler Print opskrift

Del på Facebook

Tuntartar & Krebsehaler opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tuntartar & krebsehaler:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Tuntartar & Krebsehaler:

Skær tunfilet og krebsehaler fint ud.

Bland mayonnaise, forårsløg, wasabi og citron sammen med fisken. Det må gerne stå og trække i køleskabet et par timer.

Læg en lille tsk af blandingen ud på tallerken. Læg skiftevis en avocado slice og agurk slice ovenpå. Gentag i ca. 3 lag.

Læg et fint kryds af nori tang ovenpå, og dryp lidt soja henover.

Set I "Til Middag Hos Audrey Castaneda"

Tuntartar & Krebsehaler opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Tuntartar & Krebsehaler Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Fiskelagkage Karolines Tunmousse Arlas Lakseruller Tunlagkage Wraps med Laks & Spinat