Opskrifter » Forretter » Varme Forretter

Varme Forretter

6 retter fundet i Varme Forretter kategorien.

Ugens Opskrifter:

Tarteletter med Skinke & Ost Bruschetta


  1. Tarteletter med Skinke & Ost

    Tarteletter med Skinke & Ost

    6 personer. Tarteletterne fyldes med hakket skinke. Æg, revet ost, fløde og salt røres sammen og hældes over skinken. Tarteletterne bages i ovn ved 180°C i 15-20 minutter. Æggemassen hældes først i, lige før tartelette...

  2. Samosaer med Hakket Oksekød

    Brun kødet sammen med løg og hvidløg i olien. Tilsæt gurkemeje, garam masala og limesaft. Skær kartoflerne i tern, tilsæt dem sammen med ærterne og smag til med salt og peber. Bland melet med salt og smuldr smørret deri. ...

  3. Fyldte Tomater

    Bland porre, peberfrugt og pålæg. Smag til med 1 spsk olivenolie, salt og peber. Skær toppen af tomaten, og skrab kernerne ud. Fyld tomaten ½ op med fyld, og kom et æg i toppen af hver tomat til sidst. Drys med lidt salt og peber...

  4. Hvide Asparges i Parmaskinkewrap

    Skræl aspargesene fra hoved mod rod, og knæk den træede ende af. Blanchér aspargesene i kogende vand i ca. 3 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte. Skær aspargesene over i halve. Lav pakker med 4-6 stykker asparges pakket ind i ...

  5. Bruschetta

    Bruschetta

    Til 2 personer. Flutes skæres midt over og flækkes på langs til 4 stykker. Hvidløgene presses, og der smøres lidt af det hen over brødene. Derefter pensles de med olie. Tomater og løg hakkes og fordeles over brødene, som dr...

  6. Ristet Brød med Krydret Champignonstuvning

    Halvdelen af fedtstoffet røres med lidt hvidløg og smøres på brødet. Rens champignonerne og pil løget. Hak begge dele og svits det i resten af fedtstoffet. Fordel blandingen på brødskiverne. Bland persille og ost og drys det ...