Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød

Kalvekød

10 retter fundet i Kalvekød kategorien.

Ugens Opskrifter:

Helstegt Kalvemørbrad med Kartoffel-Sellerimos


  1. Braiseret Kalveskank

    4 personer. Tør osso buco stykkerne med køkkenrulle og skær et par snit igennem hinden i kanten, så de ikke krøller sammen under stegningen. Varm en stegegryde op med lidt olie og brun osso buco stykkerne af et par minutter og ta...

  2. Nem Gryderet med Kalvekød & Valnødder

    4 personer. Skær stokkene af østershattene og riv hattene i strimler. Rens forårsløgene og skær dem på skrå i tynde skiver. Skyl druerne - halvér og udsten dem. Varm en wok eller stegegryde op med lidt olie i. Begynd med at br...

  3. Osso Buco med Porrer & Granulata

    4 personer. Skær et par snit i fedtkanten på de 4 skiver osso buco, så kødet ikke bøjer opad under stegningen. Varm olie på en sautérpande eller i en gryde og brun kødet på begge sider til det er gyldent. Krydr med salt og pe...

  4. Wienerschnitzel

    Pisk æggene let sammen. Bland rasp med salt og peber på et stykke smørrebrødspapir. Vend kødet i æg, derefter i rasp. Ryst papiret frem og tilbage og sørg for, at kødet er helt dækket med rasp. Opvarm smørret på en pande...

  5. Farsroulade

    Ælt kødet med mel, æg, mælk, løg, salt og peber. Pas på, farsen ikke bliver for lind. Bred farsen ud på et viskestykke drysset med mel. Rens og hak champignonerne. Læg dem på farsen sammen med hakket persille. Rul farsen s...

  6. Farserede Courgetter

    Tænd ovnen på 200°C. Skyl courgetterne. Flæk dem og tag kernerne ud med en ske. Læg courgetterne i et ildfast fad, som er smurt med olie. Drys dem med ½ tsk salt. Kom kødet i en stor skål. Pil og riv løget. Kom det i sk...

  7. Vitello Tonnato

    Læg kødet i en gryde sammen med laurbær, peberkorn, nelliker, salt, gulerødder (skåret i skiver) og løg (skåret i både). Hæld bouillon i, så kødet er næsten dækket. Varm op til det koger, og kog kødet ved svag varme ca. ...

  8. Kalveschnitzel med Frisk Æblesalat

    Parmaskinken fordeles på et stykke bagepapir og bages sprød i ovn ved 180°C, ca. 8 minutter. Kartoflerne vaskes og koges. Schnitzlerne ristes i olivenolie på varm pande med høj kant i 2-3 minutter på hver side, tages af panden og k...

  9. Gordon Bleu med Kalveschnitzel

    Tør schnitzlerne. Dæk den ene halvdel af hver schnitzel med 1 skinkeskive og 1 tomatskive. Krydr med timian og peber. Læg en osteskive øverst. Fold schnitzlerne sammen, fæstn med en tandstik eller stegenål og drys med salt og peber...