Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Nem Butter Chicken


Print opskriften på Nem Butter Chicken Print opskrift

Del på Facebook

Nem Butter Chicken opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave nem butter chicken:



Opskrift indsendt af


Nem Butter Chicken opskrift

SÃ¥dan laver du Nem Butter Chicken:

Sæt et kryds i tomatskrællen med en kniv. Læg tomaterne i et ovnfast fad, hæld kogende vand over, og lad det stå et øjeblik. Tag tomaten op med en hulske. Skræl så skrællen af med en kniv.

Kom tomaterne i en blender, og blend til blandingen er jævn. Sæt den til side.

Kom hvidløg, yoghurt, fløde, sort peber, paprika, chilipulver, kanel og 1 spsk af olien i en stor skål, og rør godt. Kom kyllingestykkerne i denne marinade, og rør, til de er godt dækkede.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i mindst 30 minutter, men gerne natten over, så smagen blandes godt.

Opvarm de resterende 3 spsk olie på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt løg, og steg i 6-8 minutter, til de er gyldenbrune. Rør engang imellem.
Tilsæt salt og bukkehornsfrø, og fortsæt med at stege i endnu 1 minut, til du kan dufte aromaen.

Kom tomaterne i, og fortsæt med at stege i 3 minutter, eller til blandingen bliver ret tyk.

Rør smørret i, tilsæt kylling og marinade, og skru ned for varmen. Lad retten simre uden låg i 10 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Rør engang imellem. Check ved at skære en kyllingebid over - saften skal være klar.

Drys garam masala og korianderblade over, og servér varm sammen med evt. naans og raita

Print opskriften på Nem Butter Chicken Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Lemon Chicken (kendt fra Alle Elsker Raymond) Kyllingefad med Gulerødder & Porrer Kyllingetærte II Kylling i Jordnøddesauce Dansk Paella Kyllingegryde