Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Butter Chicken med BlomkÃ¥lsris


Print opskriften på Butter Chicken med BlomkÃ¥lsris Print opskrift

Del på Facebook

Butter Chicken med Blomkålsris opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave butter chicken med blomkålsris:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Butter Chicken med Blomkålsris:

Skær kyllingekødet i tern.

Rør ingredienserne til marinaden sammen, og lad kyllingeternene marinere heri natten over.

Steg kyllingeternene på alle sider på en god varm pande til de er møre. Læg dem til side.

Opvarm smør på en pande og sautér hvidløg og krydderier heri. Hold øje med dem, så de ikke får for meget.

Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat og piskefløde. Kog op og lad det simre, til sovsen er dejlig tyk og cremet. Tilsæt til sidst kyllingeternene og lad det koge op.

Del blomkålen i buketter og riv dem fint i foodprocessoren. Kom dem i en skål, hæld kogende vand over og kom dem straks over i en si, så vandet løber fra. Vend blomkålsrisen med limesaft og skal inden servering.

Butter Chicken med Blomkålsris opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Butter Chicken med BlomkÃ¥lsris Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kylling i Jordnøddesauce Butter Chicken Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa Kyllingegryde Kylling i Grøn Karry Sommerkylling