Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Paprika


Print opskriften på Kylling i Paprika Print opskrift

Del på Facebook

Kylling i Paprika opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i paprika:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kylling i Paprika:

Partér kyllingen i 8 stykker (eller køb den parteret).

Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i fedtstof i en tykbundet gryde. Tilsæt paprika.

Brun kyllingestykkerne med løg og paprika. Krydr med salt og peber.

Tag kernerne ud af peberfrugten inden den skæres i små firkanter og kommes i gryden. Flå tomaterne (dyp dem i kogende vand), og skær dem i både. Kom dem i gryden.

Læg låg over gryden og lad retten småsnurre ca. 45 minutter. Spæd evt. med lidt vand så kyllingen ikke koger tør.

Rør melet ud i creme fraiche. Tag kyllingestykkerne op - men hold dem varme. Rør creme fraiche i gryden og kog i 5 minutter. Pisk fløden i og smag til. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen.

Kylling i Paprika opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling i Paprika Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Karrykylling med Kål Kyllingetærte II Kylling på Urtebund Sommerkylling Saftigt Kyllingebryst i Ovn Tarteletter med Høns i Asparges