Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Frugt- og Bulgurfyld


Print opskriften på Kylling med Frugt- og Bulgurfyld Print opskrift

Del på Facebook

Kylling med Frugt- og Bulgurfyld opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med frugt- og bulgurfyld:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kylling med Frugt- og Bulgurfyld:

Udben kyllingen:

1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af.
2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen.
3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårknoglens øverste led, som skæres igennem.
4. Skulderknoglen skæres igennem leddet.
5. Kødet løsnes videre mod brystbenet. Pas på skindet ved brystbenets kam.
6. Den anden side af kyllingen løsnes på samme måde fra skroget.
7. Lårbenet skæres fri fra kødet, og knoglen skæres igennem i knæleddet. Vinger og underlår udbenes ikke.
8. Kyllingen gnides ind- og udvendig med salt og sys sammen i ryggen

Bland alle ingredienserne til fyldet sammen.

Dette er ikke holdt sammen af æg, da bulguren i sig selv skulle kunne klistre lidt. Kom fyldet i kyllingen.

Luk kyllingen med kødnåle, drys med salt og peber og steg i ovnen i 5 kvarter ved 200°C. Det sidste kvarter kan skrues op til 225°C

Kylling med Frugt- og Bulgurfyld opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling med Frugt- og Bulgurfyld Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kylling i Asparges Mexikansk Kyllingelasagne Kylling i Karry-Kokos Sauce Kashmiri Korma Coca-Cola Kyllingevinger Livret (med kyllingefilet)