Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Marokkansk Kyllingestuvning


Print opskriften på Marokkansk Kyllingestuvning Print opskrift

Del på Facebook

Marokkansk Kyllingestuvning opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave marokkansk kyllingestuvning:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Marokkansk Kyllingestuvning:

Til 4 personer.

Smelt smørret i en pande ved middel varme.

Tilsæt hakket løg, presset hvidløg, safran, gurkemeje, kommen, koriander, paprika, peber, cayennepeber og sautér i ca. 10 minutter til løgene er møre.

Tilsæt kyllingelårene, citronsaft, bouillon, abrikoser og kikærter og lad retten simre i 30-40 minutter til kyllingen er mør, og der ikke er spor af rødt omkring benene. Smag til med salt og peber.

Servér på varme tallerkner og hæld væden over. Server med kogte ris, couscous eller varme fladbrød.

Marokkansk Kyllingestuvning opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Marokkansk Kyllingestuvning Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Pestokylling med Bacon Hasselback Kylling med Ricotta & Spinat Lækker Karrykylling i Fad Livret (med kyllingefilet) Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter Kylling i Asparges